Salgsstart og Informasjonsmøte for byggetrinn 2 !

 

Salgsstart og Informasjonsmøte for byggetrinn 2 tirsdag 18. juni 2019 kl. 18.00 på Color Line Stadion, inngang 4, 3. etg

Volsdalsneset engasjement samhold glede

En flott video som viser aktivitet og samhold på Volsdalsneset. Midt i dette flotte fellesskapet bygges nye hjem.

Les mer

Ny fantastisk mulighet!

Toppleiligheten i øverste etasje i hus 1 er nå delt inn i to leiligheter.

Les mer
Fra v.: Ola Molnes fra K Nordang, Andre Ekroll fra Vasto Anlegg AS, daglig leder i Fri Sikt Volsdalsberga Christian Young, og Lars Ole Tomren også fra K Nordang,

Byggingen er i gang!

Tidligere i høst fikk vi tillatelse til å starte grunnarbeidet, og med det er byggingen av Fri Sikt Volsdalsberga endelig i gang. Dette boligprosjektet har mange spennende arkitektoniske detaljer fra det anerkjente arkitektfirmaet Niels Torp, som blant annet gir alle leiligheter utsikt mot havet.

Les mer

Pressemelding Ulsteinvik/Tromsø, 07.09.2018. Peab Eiendomsutvikling Nord inn som partner i Fri Sikt Volsdalsberga.

Peab Eiendomsutvikling Nord AS (Peab) går inn som partner sammen med Ulsmo Eiendom AS i boligprosjektet Fri Sikt Volsdalsberga i Ålesund. Peab tar over 40 % av aksjene, og Ulsmo Eiendom blir sittende med de resterende 60 %.

Les mer

Starter byggingen snart?

Rivingen er allerede godt igang. Det er bare 5 leiligheter igjen å selge før selve byggingen av de tre første bolighusene nærmest fjorden starter! Er du vår neste kjøper?

Les mer
FriSikt Volsdalsberga.

Gyllen middelvei mellom by og natur

Fri Sikt gir deg fri tilgang til både by og natur. En gyllen middelvei mellom ro og liv. Beliggenheten gjør Fri Sikt optimalt for mennesker i ulike kaptiler av livet.

Les mer

Solgt for over 150 mill i desember!

Boligprosjektet Fri Sikt Volsdalsberga i Ålesund har solgt for over 150 millioner kroner i desember 2017. Dette har overrasket oss positivt, sier adm dir Ingerid Ulstein og Leder Bolig Christian Young i Ulsmo Eiendom AS. Desember er julemåneden og alle har det travelt med juleforberedelser, julebord og juleavslutninger. Da er det tilfredstillende å se at boligprosjektet selger godt i flere segmenter, til tross for et tregere boligmarked.

Les mer

ENDELIG – FRA 30. AUGUST ER DET MULIG Å FORHÅNDSRESERVERE LEILIGHETER

Fri Sikt Volsdalsberga ligger i et skrånende, sydvendt amfi med storslått utsikt over borgundfjorden og sunnmørsalpene, himmel, øyer, fjord og fjell.

Les mer

NYHETSBREV “FRI SIKT” VOLSDALSBERGA

Etter seks års reguleringsarbeid ble reguleringsplanen for boligprosjektet vårt på Volsdalsberga endelig vedtatt i starten av 2017. Arbeidet med å få på plass en plan for Volsdalsneset har tatt lang tid, men heldigvis har resultatet blitt bra.

Les mer

OMRÅDEPLANEN FOR VOLSDALSBERGA ER GODKJENT AV ÅLESUND BYSTYRE!

Et flertall i bystyret i Ålesund kommune godkjente torsdag 1. september områdeplanen for Volsdalsberga. Denne er utviklet av Ålesund Kommune i samråd med utbyggerne Ålesund Kommunale Eiendomsselskap, Ålesund Stadion og Ulsmo Eiendom.

Les mer

SOMMERBREV FRA ULSMO AS

Kjære alle interessenter i prosjektet Fri Sikt Volsdalsberga.

Les mer

NIELS TORP VINNER ARKITEKTKONKURRANSEN

I skarp konkurranse med 5 utvalgte arkitekter.
Hele 23 arkitektkontorer ønsket å delta i arkitektkonkurransen Ulsmo Eiendom utlyste.

MØRE OG ROMSDAL FYLKESKOMMUNE TREKKER SIN INNSIGELSE TIL BARN OG UNGES INTERESSER PÅ PROSJEKTET FRI SIKT

Møre og Romsdal Fylkeskommunes innsigelse til ivaretakelsen av barn og unges interesser ble trukket den 12. mai 2015. Planene til prosjektet Fri Sikt godkjennes dermed av Fylkeskommunen.

FRI SIKT – NÅ MED NÆRLEIKEPLASS FOR DE ALLER YNGSTE

Se våre nye flott bilder på vår framside med ny inntegnet nærleikeplass for de aller yngste. Denne ligger flott til ved vannspeilet.

SE VÅRE NYE FLOTTE ILLUSTRASJONSBILDER AV FRI SIKT!

Vi har lagt ut nye flotte bilder av vårt prosjekt.
Lik oss gjerne på våre Facebook-sider
Fri sikt Volsdalsberga.

MARKEDSFØRINGEN STARTER!

Vi ønsker din tilbakemelding for å kunne realisere din boligdrøm.

DETALJREGULERINGSPLANEN FOR PROSJEKTET BLE FOR FØRSTE GANG BEHANDLET

Detaljreguleringsplanen for prosjektet ble for første gang behandlet i Ålesund formannsskap og det ble i dette møtet besluttet å sende det ut på høring.

VI HAR VALGT MEGLERE FOR PROSJEKTET

Konkurrerende eiendomsmeglere skal selge sammen.
Torsdag 21. august signerer Notar og Eiendomsmegler1 avtalen med Ulsmo Eiendom om salg av ca 150 leiligheter på Volsdalsberga. De to konkurrentene skal med andre ord samarbeide om salget.

Les mer

ULSMO KJØPER TOMTEN FRA NORTURA

Ulsmo kjøper tomten fra Nortura.