Volsdalsneset engasjement samhold glede

En flott video som viser aktivitet og samhold på Volsdalsneset. Midt i dette flotte fellesskapet bygges nye hjem. Fri Sikt Volsdalsberga ligger i et skrånende, sydvendt amfi med storslått utsikt over Borgundfjorden og Sunnmørsalpene, himmel, øyer, fjord og fjell.

AVSTANDER I ANTALL MINUTTER

Fasiliteter  Gangavstand  Avstand bil
Color Line Stadion 1
Vidergående skole 1
Matbutikk 10 2
Bensinstasjon 2
Kirke 10 3
Sykehjem 12 2
Barneskole 12
Barnehage 16 3
Treningsenter 14 3
Privat legesenter 15 4
Ungdomskole 16
Offentlig legesenter 15 5
Høgskole 30 5
Torget Ålesund sentrum 20 6
Kjøpesenter 12
Ålesund Flyplass Vigra 20

KORT VEI TIL BYEN,  KORT VEI TIL NATUREN

Volsdalsberga er et fantastisk og landlig område hvor du kan spasere inn til et av Norges vakreste bysentrum på 15 minutter.

Samtidig tilbyr dette området ved sjøen unike rekreasjonsmuligheter for store og små. Enten om du vil fiske eller bade fra svaberga eller leke i strandkanten på badestranda. Samtidig ligger innfartsveien lett tilgjengelig, med optimal logistikk for innkjørsel og avkjørsel. Kort sagt optimal beliggenhet for unge og voksne!

 

TETT PÅ SKOLER OG  BARNEHAGER

Kanskje ønsker du å bruke mer tid på de viktige ting i livet. Eller kanskje har du hytte, eller har planer om å reise mer? Hvorfor bruke unødig tid til stort hus og hage?

En enkel hverdag på Volsdalsberga passer for de fleste. Med god tilkomst og gåavstand til barnehagen og Volsdalen skole bor du perfekt til. Midt i smørøyet av treningsmuligheter enten i form av treningsstudio eller rask gange på turstier. Kanskje er det planlagte bylokket nært forestående? Tenk deg å kunne nå alt med en kort spasertur, og bo og leve der ting skjer!

Last ned tur- og trimløype

FRI SIKT TIL NATUREN

Med Fri Sikt til Borgundfjorden og Sunnmørsalpene fra vinduene i leiligheten kan utsikten ikke bli bedre. Her snakker vi om utsikt i verdensklasse – en utsikt som de fleste vil misunne!

Lukten av sjø og lyset fra skiftende skydekke over Sunnmørsalpene gir deg inspirasjon og gjør deg lett til sinns, selv om du kun ønsker å kose deg innendørs. Gode verandaer som kan forvandles til vinterhager gjør at du alltid vil være nær naturen og havet fra leilighetene!

Fri Sikt: Nye Volsdalsberga
Turområde
Idrettssenter
Skole