Nå som tillatelsen er på plass er grunnarbeidet startet. Grunnarbeid omfatter graving og sprengning, slik at vi får et stort nok hull i bakken til å etablere den underjordiske parkeringskjelleren. Mot sør skal vi så langt ned at gulvet blir liggende litt under havnivå.

Dette er et omfattende prosjekt med flere viktige faser. Vi er derfor opptatt av å ha med oss dyktige samarbeidspartnere. Utbygger er Fri Sikt Volsdalsberga AS, der Christian Young er daglig leder. Arkitekten er Niels Torp Arkitekter og totalentreprenøren er K. Nordang, med Ola Molnes Blindheim som prosjektleder og Lars Ole Tomren som prosjekteringsleder. Grunnarbeidet blir utført av Vasto Anlegg AS med Andrè Ekroll som anleggsleder.

Bilde over tomten til Fri Sikt Volsdalsberga. Byggingen er i full gang, og man ser tydelig hvor flott utsikten fra tomten er.

Byggingen er i full gang, og man ser tydelig hvor flott utsikten fra tomten er.

Prosjektet er delt inn i to byggetrinn. Første byggetrinn utgjør 65 leiligheter i bygg 1, 5 og 6, som er byggene som ligger nærmest fjorden. Tomten blir bygd opp slik at den skråer ned mot sjøen. Planløsningen i byggene kan minne om en vifte som gjør at alle leilighetene får fin utsikt.

Christian Young er daglig leder i Fri Sikt Volsdalsberga AS som er utbygger for prosjektet.

Christian Young er daglig leder i Fri Sikt Volsdalsberga AS som er utbygger for prosjektet.

Fri Sikt Volsdalsberga er tegnet for å få mest mulig ut av tomten. Leilighetene ligger nært hav og natur med vakre svaberg et steinkast fra tomten. En ny kyststi er under utbygging, og vil gå rett forbi på nedsiden av tomten. Den delen av kyststien som ligger ved vår tomt vil være klar når første byggetrinn er ferdigstilt. Du kan gå i tøflene fra leiligheten, ned til svaberg for å bade eller til en flott kyststi. Det er heller ikke lange veien til Ålesund sentrum. På 15-20 minutter kan du gå til sentrum av Jugendstilbyen. Dette blir en oase i byen med orkesterplass til Borgundfjorden!

 

Vil du se mer av leilighetene som fortsatt er ledige? Sjekk ut boligvelgeren vår.

Her kan du lese mer om nærområdet til leilighetene.