-Så langt er over 50% av boligene solgt. Det er stor interesse og mange vil bo her, forteller Espen Johansen, eiendomsmegler MNEF i Notar.

Fri Sikt er ikke bare et navn, det er en beskrivelse av området. Tenk å se rett ut i Borgundfjorden og mot Sunnmørsalpene. Dette er utsikt i verdensklasse. Kombiner dette med lukten av sjø og frisk natur. Kjenner du deg ikke litt lettere til sinns bare av å lese om det? Dette skaper trivsel inne, noe som er viktig når vi bor her på ville Sunnmøre.

-Jeg tror dette prosjektet blir fantastisk, spesielt med tanke på uforming og beliggenhet, sier Geir Kristian Ødegård, avdelingsleder og fagansvarlig i Eiendomsmegler1.

BOLIG FOR ALLE

Fri Sikt har en bolig for de fleste. Det finnes mindre leiligheter perfekte for enslige, par, yngre og eldre. I tillegg er der større leiligheter til familier og større husholdninger.

-Prosjektet har en fin blanding av boliger som kan passe alle aldersgrupper og livssituasjoner, sier Ødegård.

Her får du en flott bolig med det du trenger uten samme ansvar og styr som følger med en enebolig. På Fri Sikt Volsdalsberga er det vaktmester og flere smarte ordninger.

-Her blir alt lagt til rette for en behagelig hverdag, sier Johansen.

UNIK BELIGGENHET

Fri Sikt ligger landlig til på Volsdalsberga med spaseravstand til Norges vakreste bysentrum. Innfartsveien er lett tilgjengelig, og du kan uten problem komme deg inn og av veien. Ålesund er en livlig by med mange muligheter for nye opplevelser.

I tillegg til byliv gir dette flotte området ved sjøen mulighet til å skape et hjem fylt av trygghet og ro. Her kan du fiske og bade fra svaberga, og barn kan leke i strandkanten. Det er mange muligheter i nærområdet, alt frå barnehage og skole til treningsstudio og turstier.

På Volsdalsberga bor du midt i skjæringspunktet mellom livlig by og landlig nærhet. Her kan du bo harmonisk og trygt med gåavstand til store arrangement og kulturelle muligheter for store og små.

-Hvem vil vel ikke bo så nært naturen og med utsikt over fjord og fjell?, sier Ødegård.

GODT SAMARBEID

På dette prosjektet har vi altså hatt med både Eiendomsmegler1 og Notar på laget. Ofte arbeider meglerfirma alene, men Eiendomsmegler1 og Notar har hatt et godt samarbeid på dette prosjektet.

-Å jobbe med Eiendomsmegler1 har vært en positiv opplevelse. Jeg kjenner Geir Kristian godt fra før av også, noe som har bidratt til det gode samspillet, avslutter Johansen.